Hoe raak je verslaafd aan blowen

Vergoeding

Aanmelden voor de online behandeling Cannabis onder Controle kan anoniem dankzij subsidie die wij van het Ministerie van Volksgezondheid, Sport en Welzijn hebben gekregen. Dat betekent ook dat de behandeling gratis is.

Aanmelden voor de online hulp van Cannabis onder Controle kan dankzij een subsidie van VWS sinds 1 april 2014 anoniem. Deze subsidie hebben wij gekregen, omdat de drempel voor veel mensen te hoog is om naar de huisarts te gaan met een cannabisprobleem. Voor de anonieme e-health hebben wij alleen een e-mailadres nodig. Deelname kost je geen geld. Wil je anoniem deelnemen?
Ga naar Aanmelden anoniem.

Zorgverzekering

Vind je het niet nodig om je anoniem aan te melden? De online behandeling van Cannabis onder Controle, wordt vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland.

Het eigen risico bij je zorgverzekering kan wel voor kosten zorgen. Hoe hoog die kosten zijn hangt af van jouw afspraken met je zorgverzekeraar over je eigen risico. En van eerder gemaakte zorgkosten dit kalenderjaar. Je betaalt maximaal 350 euro eigen risico voor Cannabis onder Controle. Wij regelen de verwijsbrief van je huisarts.