Hoe raak je verslaafd aan blowen

Vergoeding

Aanmelden voor de online behandeling Cannabis onder Controle kan anoniem dankzij subsidie die wij krijgen van Zorginstituut Nederland. Dat betekent dat meedoen met de online behandeling je geen geld kost.

Aanmelden voor de online hulp van Cannabis onder Controle kan dankzij een subsidie van Zorginstituut Nederland anoniem. Deze subsidie hebben wij gekregen, omdat de drempel voor veel mensen te hoog is om naar de huisarts te gaan als ze te veel blowen of een probleem met cannabis hebben en willen stoppen met blowen.

Voor de anonieme e-health hebben wij alleen een e-mailadres nodig. Deelname kost je geen geld. Wil je anoniem deelnemen?
Ga naar Aanmelden anoniem.

Zorgverzekering

Vind je het niet nodig om je anoniem aan te melden of wil je intensievere hulp? Ga dan naar je huisarts. Je huisarts bekijkt samen met jou waar jij de beste hulp kunt krijgen. Hulp bij verslaving wordt vergoed door elke zorgverzekering. Je eigen risico kan wel voor kosten zorgen. Kijk je polis na of neem contact op met je zorgverzekering als je vooraf wilt weten hoe hoog de kosten voor jou zullen zijn. Naar je huisarts gaan kost geen geld.