Aanmelden

Aanmelden

Om je aan te melden maak je een account via onderstaande link. Je hoeft alleen een (nick)name/aanspreeknaam en geldig e-mailadres in te vullen en je maakt een wachtwoord aan. Je krijgt vervolgens een e-mail van NewHealth Collective om je e-mailadres te bevestigen. Daarna kun je inloggen en de aanmelding invullen.

Anoniem aanmelden

Sinds 2014 mogen wij de online behandeling ook weer aanbieden aan mensen die anoniem willen blijven. Het kost je dan niets en je deelname gaat buiten je huisarts en zorgverzekering om. Daardoor is de drempel lager en dat zorgt ervoor dat meer mensen zich eerder aanmelden voor hulp.

Aanmeldformulier

Na je registratie kom je direct op je persoonlijke startpagina van NewHealth Collective (NHC). Je ziet daar een button met "Aanmelden Cannabis onder Controle".

Klik daarop en vul de hele vragenlijst in. Klik onderaan op "aanmelding versturen". Binnen een week krijg je een reactie. Hiervan krijg je melding per e-mail. Je moet inloggen om de reactie te kunnen lezen. Je vindt de reactie helemaal onderaan de vragenlijst. Als je toegelaten wordt tot onze hulp zetten we de module Cannabis onder Controle op je op startpagina.

Lukt er iets niet of heb je een vraag? Mail naar contact@brijder.nl

Dringend advies: kies een andere naam dan Anoniem, anders is het voor onze behandelaren lastig alle anoniemen uit elkaar te houden.