Aanmelden

Aanmelden

Om je aan te melden maak je een account via onderstaande link. Je hoeft alleen een (nick)name/aanspreeknaam en geldig e-mailadres in te vullen. Je krijgt vervolgens een e-mail van NewHealth (dat platform gebruiken wij) om je account te bevestigen. Daarna kun je inloggen en de vragenlijst invullen.

Anoniem aanmelden

Sinds 2014 kunnen wij de online hulp ook weer aanbieden aan mensen die anoniem willen blijven. Wij krijgen hiervoor subsidie van Zorginstituut Nederland. Deelname kost je dan geen geld en gaat buiten je huisarts en zorgverzekering om. Je blijft anoniem. Daardoor is de drempel lager en dat zorgt ervoor dat meer mensen zich eerder aanmelden voor hulp. We kunnen meestal dan nog helpen met lichte hulp. En we voorkomen dat problemen en klachten verergeren. 

Aanmeldformulier

Na je registratie kom je direct op je persoonlijke startpagina van NewHealth. Je ziet daar een knop met "Aanmelden Cannabis onder Controle".

Klik daarop en vul de hele vragenlijst in. Klik onderaan op "aanmelding versturen". Meestal krijg je binnen een week een reactie. Hiervan krijg je melding per e-mail. Je moet inloggen om de reactie te kunnen lezen. Je vindt de reactie helemaal onderaan de vragenlijst. Als je aan de voorwaarden voldoet, komt de module Cannabis onder Controle op je startpagina en kun je starten. 

Lukt er iets niet of heb je een vraag? Mail naar contact@brijder.nl

Dringend advies: kies een andere naam dan Anoniem, want het is voor onze behandelaren lastig alle anoniemen uit elkaar te houden.

Online hulp met beeldbellen (niet anoniem)

Denk je dat bovenstaande vorm van hulp niet genoeg voor je is? Is anonimiteit geen voorwaarde voor jou? Maar wil je wel online hulp? Dan kun je je ook aanmelden voor een andere vorm van online hulp, waarbij gebruik gemaakt wordt van beeldbellen. We gebruiken de app van NiceDay voor chatten, beeldbellen en opdrachten. Je hebt voor deze vorm van hulp wel een verwijsbrief van je huisarts nodig. Als je je verwijsbrief hebt, dan kun je het aanmeldformulier invullen. Binnen een week wordt er dan contact met je opgenomen om een afspraak te maken voor een online intake.
Als je nog vragen hebt, maak dan gebruik van het e-consult